Snimki drugih bosanskih folklora...
+2
koreografinja_ema
Admin
6 posters
Stranica 1/1
Snimki drugih bosanskih folklora...
Na Youtube-u se nadje mnogo videaa prelijepih koreografija, pa možemo ovdje objavljivati one sto su nad odusevili... Nadam se, da cemo tako i mi uskoro.. pocetak je uvijek najtezi al jednom prodje, onda ide samo bolje i bolje...
Admin: komentar modifikovan dana: 8th December 2008, 2:56 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Admin- Admin
Re: Snimki drugih bosanskih folklora...
evo 1.
https://www.youtube.com/watch?v=FLNG2RLQi4w
uff, koja sloznost.. o tome ema uvijek govori.. ravni redovi, koraki ujedno.. i predivno ispada...
https://www.youtube.com/watch?v=FLNG2RLQi4w
uff, koja sloznost.. o tome ema uvijek govori.. ravni redovi, koraki ujedno.. i predivno ispada...
Admin- Admin
2.https://www.youtube.com/watch?v=SCGOyVkBDqs
i ova koreografija jako je lijepa.. bas zbog sloznosti cini mi se...
i ova koreografija jako je lijepa.. bas zbog sloznosti cini mi se...
Admin- Admin
Kar se tice 1...odlicen primer za lepe prehode, da ni reznaje da se tekoce premikajo, kar se tice 2...je pa glavna tocnost!
koreografinja_ema
Hehe, jaz namest da bi se ucila gledam posnetke folklornih skupin na youtube-u..
evo tale mi je ful vsec tud...
A niso cist usklajeni?? Res hudo zgleda!!
Armina
A ni KUD SANDZAK uporabu to zacetno pesem v svoji koreografiji, jest pa gledam od kje mi znana.. Ful lepa, zivaa...
Armina
Armina (citat):Hehe, jaz namest da bi se ucila gledam posnetke folklornih skupin na youtube-u..
TALE VIDEO JE PA OD KUDA BUGOJNO KOREOGRAF JE ENES ŠEHIĆ...PROFESIONALNI KOREOGRAF ze vso njegovo zivljenje. So zelo tocni se strinjam s tabo je pa fora da vsi od njih plesu folklor ze od osnovne sole so pa vsi ze na sredini faksa tko da to so akademski plesalci in to se pricakuje od njih.
koreografinja_ema
SEJ TO SO SANDZAKLIJE NORMALNO DA MAJO ISTO MUzko ce pogledas 10 drustev k igrajo recimo dobojsku igru bos pogruntala da je cist ista nasi samo da se figure menjajo....pac to je tko neko področje kot npr. doboj ima 4 vrste iger in nimas kej velik variacij za pocet. Med tem ko majo isto foro sandzaklije.
P.S. UPAM DA KDO NE ZAMER mojim komentarjem to pa napisem samo toliko da vam rahlo in na kratko obrazlozim in s tem srcno upam da vidite napake se iz njih naucite in to uspesno prenasate svoje znanje naprej....A UJEDNO MOZETE I DA VIDITE DA STE STVARNO DOBRI I DA VAS VOLIM NAJVISE NA SVJETU I ZA MENE STE NAJBOLJI MOGUCI FOLKLORASI SVJETA.!!!!!
P.S. UPAM DA KDO NE ZAMER mojim komentarjem to pa napisem samo toliko da vam rahlo in na kratko obrazlozim in s tem srcno upam da vidite napake se iz njih naucite in to uspesno prenasate svoje znanje naprej....A UJEDNO MOZETE I DA VIDITE DA STE STVARNO DOBRI I DA VAS VOLIM NAJVISE NA SVJETU I ZA MENE STE NAJBOLJI MOGUCI FOLKLORASI SVJETA.!!!!!
koreografinja_ema
Hej hej, ne ej ful dobr da ksn komentar pustis, sej se itak ti bolj razumes v to.. Tko da le tako naprej!
Armina
to denis kar si ti dl da pogledamo noo to je bosanska folklorna igra srbskog stanovnistva....
koreografinja_ema
Asmir (lud ko struja)
imatel vi iocem drugom pricati na ovome forumu nego o folkloru ima da se mi nacrtate svi u petak u prostoru jasno :D:D
Asmir
Hej hej evo tale posnetek mi je tud konc hud.. sicer gre za makedonsko folkloro.. ampak dragi moji... roko na srce.. poglejte to usklajenost... svaka cast....
Armina
Stranica 1/1